Nieuw bestuur bij de stichting WPFG Nederland.

Arnhem 20 september 2023 - De WPFG Nederland, de nationale tak van de World Police & Fire Games, was na het aftreden van Henk Heil en eerder al Dirk de Jong achter de schermen druk bezig met het formeren van een nieuw bestuur.

Zij zijn nu dan ook blij verheugd om de benoeming van de nieuwe bestuursleden aan te kondigen.Max Krisman is aangesteld als de nieuwe Voorzitter, Peter Peperkamp neemt de rol van Penningmeester op zich, en Bas Bastiaans treedt aan als de nieuwe Secretaris van de stichting.

Max Krisman, die al jarenlang betrokken is bij WPFG Nederland, brengt een schat aan ervaring en toewijding met zich mee naar zijn nieuwe rol als Voorzitter. Hij heeft zich altijd ingezet voor de groei en ontwikkeling van de stichting en zal deze ervaring meenemen in zijn nieuwe rol.

Peter Peperkamp, ook al jaren betrokken bij de WPFG Nederland en een financieel ervaren man, met een bewezen staat van dienst, zal de financiën van WPFG Nederland beheren als Penningmeester.

Bas Bastiaans, nieuw in het bestuur, maar een gedreven en een gepassioneerd bestuurslid, zal de rol van Secretaris op zich nemen en zal zich richten op het efficiënt beheren van de administratieve taken van WPFG Nederland. Daarnaast zal hij de communicatie op de website en sociale media voor zijn rekening nemen.

Naast het dagelijks bestuur is er voor gekozen om een commissie van ambassadeurs per discipline aan te stellen. Zo zullen Judith Sijbers en Helen Tituheru vanuit, respectievelijk, de Douane en DJI, voor de verbinding met de WPFG gaan zorgen. Voor deze rol is de stichting ook op zoek naar iemand die deze rol vanuit de ambulancedienst op zich wil nemen. Good old Henk Heil zal als vraagbaak beschikbaar blijven voor het huidige bestuur.

Deze nieuwe benoemingen markeren een nieuwe fase voor WPFG Nederland, waarin het bestuur vastbesloten is om de organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. Daarnaast zullen zij de missie van de World Police & Fire Games voortzetten: het bevorderen van sport en camaraderie onder politie- douane, ambulance , gevangenis en brandweer personeel wereldwijd.